Consulteu-ne el programa complet

Venda d'entrades anticipades dels espectacles de pagament al Queda't.cat

Més informació www.plederiure.cat

">

El Ple de Riure arriba carregat d'una gran varietat de propostes artístiques

Última revisió 07-09-2018 14:18
01/07/2017


Consulteu-ne el programa complet

Venda d'entrades anticipades dels espectacles de pagament al Queda't.cat

Més informació www.plederiure.cat

Els dies 19, 20, 21 i 22 de juliol el festival de teatre còmic Ple de Riure assolirà la seva 21a edició. Ja s'ha fet pública la programació completa, que inclou des d'actes populars a places de la població fins a muntatges a la platja i a l'Espai Escènic Ca n'Humet.

El plat fort del festival serà el dissabte 22, a la platja, que tindrà com a presentador i mestre de cerimònies a l'home de les mil veus, Pep Plaza, conegut per les seves imitacions a programes televisius com Crackòvia o Polònia. També el dia 22, l'escenari de La Mar de Riure acollirà les acrobàcies de L'efecte cargol, de la Companyie de Cirque Kadavresky, i Una noche con…, de l'humorista Enrique San Francisco, que vindrà acompanyat del còmic Denny Horror. A més, a la nit de cloenda no hi podrà faltar el tradicional piromusical Miscel·lània, de la Companyia del Foc.

Enguany el festival s'ha repensat lleugerament per poder garantir-ne la continuïtat. Es mantenen els espectacles a diverses de les places del municipi alhora que es potencien els espectacles a l'Espai Escènic Ca n'Humet. Pel que fa a les actuacions a les places del poble, sonarà rumba catalana amb el marxós Landry el Rumbero; Els secrets de Mr. Stromboli, d'El que ma queda de teatre i L'Avalot Teatre, i Cösmix, de Teatre Mòbil. A la placeta de Ca n'Humet s'hi podrà veure, l'espectacle Maiurta, de Los Galindos i, a dins, a l'Espai Escènic, s'oferirà Cuerdo, del danès Karl Stets, un acròbata, malabarista, funàmbul i actor gestual dotat d'un elegant sentit de l'humor. També hi haurà una mirada divertida al món de la gastronomia amb Chefs, de Producciones Yllana; i els espectacles d'Humor i hòsties, de Mal Martínez, i el d'animació, A wamba baouluba Balamambú, de Pentina el Gat. A més, durant tots els dies del festival, el masnoví Trenatroman deixarà el transport públic uns dies per dinamitzar les places del municipi.