Ja es pot llegir 'El Masnou Viu' de febrer

Última revisió 18-02-2022 12:47
18/02/2022

Ja es pot llegir el número 138 d'El Masnou Viu, el d'aquest mes de febrer. La revista es distribueix en paper a totes les llars masnovines.

En aquesta edició, el tema principal de la portada són les obres de l'estació d'Ocata. A les pàgines interiors se'n pot llegir la notícia explicativa.

També s'hi destaca l'avenç en els treballs de reurbanització d'un tram del carrer de Navarra. Els altres temes de portada són el nou parc de cal·listènia que s'està instal·lant als jardins de la Nimfa, així com els nous serveis d'igualtat, ocupació i orientació psicològica de l'Espai Jove.

Joan Muray, autor del setè número de la col·lecció "Quaderns d'Història Local" i de diverses publicacions sobre la història del Masnou, és el protagonista de l'entrevista d'aquest mes. La secció "Punt de Trobada" està dedicada al cinema La Calàndria.

Com en totes les edicions, els grups municipals expressen les seves opinions i anàlisis a la secció "Tribuna Política". Entre altres continguts, també s'hi pot trobar l'agenda, que recull diversos actes programats durant les pròximes setmanes, així com altres informacions de servei.