Ja es pot llegir 'El Masnou Viu' de març

Última revisió 21-03-2022 09:38
18/03/2022

Ja es pot llegir el número 139 d'El Masnou Viu, el d'aquest mes de març.

Està disponible en línia, en format PDF. Es retarda la distribució en paper de la revista per la vaga indefinida parcial de transportistes.

En aquesta edició, el tema principal de portada és la reivindicació feminista, amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

També s'hi destaquen les campanyes humanitàries per socórrer el poble ucraïnès. Els altres temes de portada són els canvis en l'impost de la plusvàlua i la convocatòria d'una audiència pública per explicar la prova pilot d’estacionament en zona verda que s'implantarà en un sector d'Ocata.

Isabel Segura i Soriano, historiadora, investigadora i assagista, especialitzada en història de l’àmbit feminista és la protagonista de l'entrevista d'aquest mes.

La secció "Punt de Trobada" dona veu a dues veïnes del Masnou ucraïneses.

Com en totes les edicions, els grups municipals expressen les seves opinions i anàlisis a la secció "Tribuna Política". Entre altres continguts, també s'hi pot trobar l'agenda, que recull diversos actes programats durant les pròximes setmanes, així com altres informacions de servei.