Ja es pot llegir l'especial de Festa Major de la revista 'El Masnou Viu'

Última revisió 19-06-2023 10:08
16/06/2023

Ja es pot llegir el número de juny del butlletí municipal El Masnou Viu. És una de les edicions més esperades de l’any, ja que conté el programa complet de la Festa Major de Sant Pere, que tindrà lloc del 28 de juny al 2 de juliol.  La revista inclou el programa d’actes complet, així com de la revetlla de Sant Joan. Durant els propers dies es distribuirà en paper a totes les llars del municipi amb una altra publicació: el programa de la Festa Major de Sant Pere en format butxaca, per poder dur-lo amb comoditat. 

A les pàgines centrals del butlletí també es pot consultar tota la informació d'una nova edició de la mostra gastronòmica Escuracassoles, iniciativa que coincideix amb la celebració.

A més del programa, s’hi poden llegir altres continguts, com les entrevistes a algunes de les formacions que amenitzaran les tardes i nits festives: Los Manolos, Lildami, Les que Faltaband, PD Busquets, Muerta Sánchez DJ, Inici, Ambauka i Lali Begood. 

També s’hi pot consultar un plànol amb els espais de Festa Major i els recorreguts de les diverses cercaviles.

La programació de dos dels esdeveniments culturals més rellevants de l’estiu masnoví també hi està inclosa: el 21è Fascurt (Festival de Curtmetratges del Masnou), que es farà entre el 6 i el 8 de juliol, i el 26è Festival de Teatre Còmic Ple de Riure, que tindrà lloc del 13 al 15 de juliol.