Activitats infantils per celebrar la Pasqua

Última revisió 07-09-2018 14:17
28/03/2017

Aquest any els infants tenen diferents propostes per celebrar la Pasqua. Tot i que la tradició mana que és el padrí qui regala la mona al fillol o la fillola, una de les alternatives és que els infants participin en la realització de la seva pròpia mona. En aquest sentit, es faran dos tallers: el primer, serà per a fer la figura que decori la mona i, el segon, per a customitzar l'ou. A més, una activitat familiar a l'entorn de la cerca d'ous amagats pel Parc del Llac completarà les propostes. Els dos tallers requereixen inscripció prèvia que es pot fer des d'aquí.


Dimarts 11 d’abril, a les 17 h
A Els Vienesos
Taller: Feu la vostra figura per decorar la mona de Pasqua
Taller de modelatge amb Jumping Clay on els infants podran escollir entre dues figures proposades (pollet o un personatge d’Star Wars).
Activitat per infants de 6 a 11 anys.
Places limitades, cal inscripció prèvia.

Dijous 13 d’abril, a les 11 h
A l’escola bressol La Barqueta
Taller de cuina: Decoreu el vostre ou de pasqua com el sr. o la sra. Potato
Cada participant decorarà el seu ou de xocolata com el sr. o la sra. Potato i, també, us facilitaran la recepta perquè pugueu fer a casa la mona de pasqua i col·locar-hi el vostre ou decorat. Es podrà escollir entre dos models: el sr. o la sra. Potato.
Activitat per infants de 6 a 11 anys.
Places limitades, cal inscripció prèvia.

Diumenge 16 d’abril, a les 11 h
Al Parc del Llac
Activitat familiar: A la recerca de l’ou perdut!
Una activitat on tota la família haurà de trobar els ous que hi ha amagats al parc. Ous de xocolata, ous amb sorpresa i... ous buits! Us haureu d’afanyar si voleu endur-vos-en un a casa!
Activitat per infants i famílies. No cal inscripció prèvia.