Ampliació de l'espai per a vianants a l'altura de les Escolàpies

Última revisió 07-09-2018 14:18
19/10/2017

Des del dilluns dia 16 d’octubre, els escolars i els vianants en general ja disposen d’un espai més ample per circular a peu pel carrer del Doctor Agell a l’altura del centre educatiu Escolàpies, entre el carrer de Jaume I i el carrer de Fontanills.

L’espai on s’ha actuat tenia una vorera molt estreta, que no permetia una correcta circulació dels vianants, en especial dels infants que es dirigien a l’escola, i hi calia, des de feia temps, una ampliació, tal com ha manifestat en més d’una ocasió la comunitat educativa. És per això que s’ha destinat un tram de la calçada a la circulació de persones. Per aconseguir-ho, s’han reduït els carrils de circulació de cotxes: s’ha passat de dos carrils amb dos sentits de circulació a un carril amb un únic sentit de circulació (direcció muntanya) i el carril eliminat al trànsit rodat s’ha destinat als vianants. Per delimitar bé aquest espai i garantir-hi la seguretat, s’hi han instal·lat tres pilones. A més, a la calçada, s’hi ha instal·lat una nova senyalització vertical i una d’horitzontal amb fletxes direccionals. Els treballs han estat realitzats pels treballadors de la brigada municipal.

Canvis mobilitat i vorera a l'altura de les escolàpiesAquest canvi de mobilitat i les obres de pacificació del centre que s’han iniciat aquesta mateixa setmana han suposat que els cotxes que vulguin sortir a l’N-II ho facin, a partir d’ara, pel carrer de Tomàs Vives.

Foto canvi mobilitat escolàpies 2
Foto canvi mobilitat escolàpies 2