“Com a gat i gos” omple de vida l'Espai de Ca n'Humet

Última revisió 07-09-2018 14:17
30/05/2017

Ahir dilluns 29 de maig, l’Espai Escènic de Ca n’Humet va acollir 200 escolars de P5 de les escoles del Masnou, els quals van poder gaudir de l’espectacle “Com a gat i gos” de la companyia Teatreanimal. L’espectacle va comptar amb l’assistència de la regidora d’Infància i d’Ensenyament, Meritxell Blanch.

“Com a gat i gos” és un espectacle multi-disciplinar, que fusiona les arts visuals, multimèdia, escèniques i la música. L’obra ens parla de relacions i els sentiments que aquestes ens provoquen, tot interaccionant amb el públic, a través dels personatges animats que estan dins i fora de l’escenari.

Els infants van gaudir i participar d’un espectacle on els somriures i les emocions van ser els protagonistes. Un dibuixant insaciable, en Nacho, troba la manera de donar vida als seus amics i comunicar-se amb ells. A partir d’aquí passen tot un seguit de coses inesperades dalt de l’escenari que fan reflexionar als assistents: què passa si t’enfades? Qui te la raó? El gat o el gos? El cocodril o l’ocell? En Nacho o la Lola?

Un moment de l'espectacle "
Un moment de l'espectacle "