Aquest divendres, se celebra el Dia del Transport Públic

Última revisió 07-09-2018 14:18
21/09/2017

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, el divendres 22 de setembre se celebra al Masnou el Dia del Transport Públic i Gratuït. Per aquest motiu, l'autobús urbà municipal serà gratuït. També ho serà l'aparcament del port per a totes aquelles persones que viatgin en tren i ho demostrin amb un tiquet.

A més, coincidint amb aquesta celebració, l'Ajuntament està instal·lant en diversos punts del municipi suports per aparcar-hi bicicletes. Concretament, es col·locaran a: jardins dels Països Catalans, parc esportiu de Pau Casals, parc de Vallmora i al Complex Esportiu.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. També pretén visualitzar els canvis possibles en l'ús de l'espai públic, millorar la qualitat de l'aire i reduir la contaminació. Sota el lema "Mobilitza't per un aire més net!", la Setmana del 2017, a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem.