Arranjament de diversos carrers del Masnou malmesos pels episodis de tempestes

Última revisió 25-10-2018 08:30
24/10/2018

Els darrers episodis de fortes tempestes han erosionat els carrers i espais no urbanitzats del Masnou que tenen el terra de sauló. Tot i que l’Ajuntament realitza, periòdicament, l’arranjament d’aquestes zones aportant-hi sauló i aplanant-lo amb la pala carregadora de rodes, durant aquesta setmana i la propera s’estan fent aportacions especials per arranjar els espais més malmesos per les tempestes. S’han programat més d’una desena d’intervencions.

En concret, la setmana passada es van arranjar els carrers del Torrent Umbert, de Pau Casals amb Frederic Mompou (rampa d’accés al solar utilitzat com a pàrquing), d’Eduard Toldrà i els accessos de l’Institut Maremar. Aquesta setmana, s’estan duent a terme actuacions al Camí del Mig amb el carrer de Teià, al carrer d’Abat Escarré, d’Alella, de Ciudad Real, de Tiana, de Vilassar de Mar i l’aparcament de La Bòvila. A més, també s’han desbrossat solars i s'han condicionat les rieres i els torrents a les platges del Masnou i Ocata.  

Per dur a terme aquestes tasques, que es preveu que finalitzaran el divendres 26 d’octubre, s’utilitza la maquinària de la pala carregadora de rodes i el dúmper. 
 

Per dur a terme aquestes tasques, que preveuen finalitzar el divendres 26 d'octubre, s'utilitza la maquinària de la  pala de rodes i el dúmper.
Per dur a terme aquestes tasques, que preveuen finalitzar el divendres 26 d'octubre, s'utilitza la maquinària de la pala de rodes i el dúmper.