Arrenca una nova edició de les Jornades Enlaira't

Última revisió 07-09-2018 14:17
25/04/2017

Al maig arriba la cinquena edició de les Jornades d'emprenedoria Enlaira't. Els dies 3, 4 i 5 diversos equipaments del Masnou, Alella i Teià acolliran actes i activitats adreçats a promoure l'empresa, l'emprenedoria i els nous projectes emergents. Enguany, el concepte que engloba les jornades gira al voltant de l'aplicació de l'economia circular en l'àmbit empresarial: com es pot optimitzar i fer sostenibles tots aquells recursos empresarials (organitzacionals, creatius i econòmics) que tenim al nostre abast.

La periodista especialitzada en cultura i creativitat Bibiana Ballbè inaugurarà les jornades la tarda de dimecres, 3 de maig, a Can Lleonart (Alella) amb una conferència en què donarà les 21 claus de la creativitat. D'altra banda, les empreses interessades a potenciar el treball intel·ligent podran fer-ho el matí de dijous, 4 de maig, a Can Llaurador (Teià), participant en un joc d'escapada en viu, una experiència basada en l'aprenentatge a través del joc. A través d'aquesta activitat lúdica i el seu seguiment per part d'un mentor, es posaran de manifest diferents competències com la cohesió d'equips, el pensament creatiu, la capacitat de resolució de conflictes o l'habilitat de presa de decisions. A la tarda, a Alta Alella, una taula rodona amb el guardonat com a “millor pizzer del món”, Fabián Martín, tancarà el segon dia de les jornades.

La innovació, la responsabilitat i la riquesa empresarial seran les protagonistes del darrer dia. El 5 de maig, al migdia, el Centre d'Empreses Casa del Marquès del Masnou acollirà la conferència del director de la unitat de negoci de Sostenibilitat i Infraestructures de Fira de Barcelona; president del Consell Alumni de la UOC i professor de màster d'ESERP, Josep Jonàs.

Inscripcions obertes

Hereves de la iniciativa Alella Emprèn, sorgida al municipi l'any 2013, aquesta trobada per afavorir l'impuls de l'emprenedoria ja té les inscripcions obertes, que es poden fer en línia a la pàgina web de les Jornades: www.enlairat.cat

Cartell
Cartell