Balanç positiu de la Festa Major

Última revisió 07-09-2018 14:18
07/07/2017

Àlbum de fotografies de la Festa Major 2017

Més d'una seixantena d'actes van tenir cabuda durant la Festa Major de Sant Pere 2017, que va tenir lloc entre el 27 de juny i el 2 de juliol. La terra, el mar i el foc va tornar a ser, un any més, l'eix conductor de la celebració, que enguany va dedicar el protagonisme a l'element de la Terra.

La programació, farcida d'actes, ha donat cabuda a tot tipus d'activitats lúdico-festives, culturals, esportives i gastronòmiques. Des de l'Ajuntament i la comissió de festes es fa una valoració molt positiva del model de festa d'aquest any i es subratlla l'èxit del castell de focs d'artifici, després del canvi de companyia pirotècnica. Es valora l'elevada assistència de públic i, sobretot, l'esforç del treball conjunt amb el teixit associatiu local.

A les nits, el ritme ha regnat a la platja d'Ocata, amb un èxit remarcable de La Salada, una nit que ha volgut recuperar, a través de la música, les activitats dirigides a joves per Festa Major. La regidora de Cultura, Neus Tallada, ha volgut destacar “la participació dels joves, que durant molt temps havien reclamat més protagonisme a les festes del poble”. També ha valorat el “bon funcionament i desenvolupament de l'acte” i ha volgut fer “un reconeixement especial als grups locals que van posar música a la nit”.

Fins a la propera celebració, es treballarà per millorar els punts febles d'aquesta ocasió amb l'increment de la presència de l'eix temàtic al llarg de tota la festa. També es valorarà fer un replantejament de la fira d'atraccions, que mantindria format i s'adreçaria, igualment, al públic infantil.

Els agraïments no poden faltar després d'una festa on l'esforç de moltes persones ha estat clau per aquests dies de gresca. L'alcalde, Jaume Oliveras, ha volgut agrair “la implicació de molta gent: ciutadans a títol individual, les entitats de la vila, els treballadors municipals i els membres de la comissió de festes, que han fet possible una festa molt reeixida”. Per la seva part, la regidora de Cultura ha agraït “l'esforç de tots els que fan possible la Festa Major, entitats, ciutadans i participants a totes les activitats, destacant la dedicació de tot l'equip de treballadors de l'Ajuntament”.