Bona acollida de la primera edició de la Setmana de la Salut

Última revisió 07-05-2018 10:30
05/04/2018

El Masnou celebra la primera edició de la Setmana de la Salut amb diferents propostes per a tota la població que tenen lloc entre el 3 i el 15 d'abril per commemorar el Dia Mundial de la Salut (7 d'abril). Les activitats de promoció de la salut programades tenen com a objectiu fomentar hàbits saludables entre la població i prevenir possibles malalties. A més, fins al 7 d'abril us podreu mirar la tensió i el colesterol gratuïtament en qualsevol farmàcia del Masnou.

El programa de la celebració inclou diverses activitats, algunes ja dutes a terme i que han tingut una molt bona acollida, com la conferència sobre el campus de Can Ruti i el taller d'autoprotecció, suport vital bàsic i ús del DEA (desfibril·lador). També es pot veure una exposició interactiva per promoure hàbits alimentaris saludables i encara queden places al taller de cuina saludable per a adolescents (inscripcions aquí). Una xerrada sobre pediatria (cures a la llar, vacunes, primers auxilis, alimentació, etc.), una jornada de donació de sang i l'activitat esportiva de la XIII Caminada dels Tres Pobles complementaran aquesta setmana dedicada a la salut.

La programació es reforça als centres educatius, a les escoles i instituts del Masnou, amb  activitats relacionades amb la promoció d'hàbits de vida saludables. La Setmana de la Salut, organitzada des de l'Ajuntament, compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l'Aula d’extensió universitària, Gent del Masnou, Banc de sang i teixits i les farmàcies del Masnou.


Vegeu-ne el programa.