Cap de setmana solidari al Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:18
10/07/2017

Dissabte, el Masnou celebrava un torneig benèfic i amistós de la mà de Down Catalunya i l’A.E.F.S Masnou-Interdinàmic; i diumenge, la jornada "Mulla't", organitzada per la Fundació per l'Esclerosi Múltiple (FEM) a tot Catalunya.

El futbol sala solidari es va celebrar al Complex esportiu per sisè any consecutiu, i va comptar amb 80 jugadors inscrits, una cinquantena dels quals són persones amb síndrome de Down o discapacitat intel·lectual. Entre les 10.30 i les 13 h del matí els equips, formats per components de totes les edats i gèneres, van disputar diferents partits de curta durada i, al final de la jornada, cadascun d’ells es va emportar una medalla i una samarreta com a record.

Mulla't per l'Esclorosi MúltipleLa jornada "Mulla't", organitzada per la Fundació per l'Esclerosi Múltiple (FEM) a tot Catalunya, es va celebrar a la piscina del Complex Esportiu Municipal del Masnou. L'alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, va ser un dels primers a assistir a la piscina del Complex Esportiu per col·laborar-hi. Durant el matí de diumenge, les persones que hi volien col·laborar van comptabilitzar els metres que nedaven a favor de la FEM i, en acabar, rebien un diploma. En total, hi van participar 19 persones, que van nedar 14.050 metres, i s'hi van recaptar 32 euros per la venda de productes promocionals de la campanya, i 10,33euros en donacions. Tot i que enguany la participació ha estat més fluixa, l’Ajuntament celebra que arreu de Catalunya s’hagi aconseguit recaptar 300.000 euros bruts, una quantitat que la Fundació destinarà enguany al foment de la inserció laboral a través del seu programa FEM Feina.

Torneig solidari
Torneig solidari