Comença la primera edició de la Setmana de la Salut

Última revisió 07-05-2018 10:30
29/03/2018

El Masnou celebra la primera edició de la Setmana de la Salut amb diferents propostes per a tota la població que tindran lloc entre el 3 i el 15 d'abril per commemorar el Dia Mundial de la Salut (7 d'abril). Les activitats de promoció de la salut programades tenen per objectiu fomentar hàbits saludables entre la població i prevenir possibles malalties.

El programa de la celebració inclou una exposició interactiva per promoure hàbits alimentaris saludables; una conferència sobre el campus de Can Ruti; un taller d'autoprotecció, suport vital bàsic i ús del DEA (desfibril·lador) i un altre de cuina saludable per a adolescents, i una xerrada sobre pediatria  (cures a la llar, vacunes, primers auxilis, alimentació, etc). També, dins d'aquest cicle, hi ha prevista una campanya de donació de sang així com l'activitat esportiva de la XIII Caminada dels Tres Pobles.

La programació es reforçarà als centres educatius, a les escoles i instituts del Masnou, on tindran lloc activitats relacionades amb la promoció d'hàbits de vida saludables.

A més, del 3 al 7 d'abril, us podreu mirar la tensió i el colesterol gratuïtament a qualsevol farmàcia del Masnou.

La Setmana de la Salut, organitzada des de l'Ajuntament, compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l'Aula d’extensió universitària, Gent del Masnou, Banc de sang i teixits i les farmàcies del Masnou.

Vegeu-ne el programa.