Comunicat sobre un cas positiu de COVID-19 als casals d'estiu Fakaló

Última revisió 16-07-2020 11:55
16/07/2020

Ahir, 15 de juliol, es va tenir coneixement d'un cas positiu de COVID-19, un infant que participa al casal d'estiu que té lloc a l'Escola Bergantí. 

Arran d'aquest fet, es va activar immediatament el protocol sanitari, essent aïllat inicialment el grup d'infants que hi havien interactuat directament i, posteriorment, la totalitat dels participants en el casal, com a mesura preventiva. 

Seguint en tot moment recomanacions de les autoritats sanitàries, s'estan realitzant proves PCR tant a familiars com a menors, així com rastreig dels familiars de l'infant afectat. Un cop es coneguin els resultats de les proves, es valorarà la represa d'aquest casal i/o les actuacions a seguir. 

Des de l'Ajuntament del Masnou, fem una crida a la població a extremar les mesures de prevenció, per tal d'evitar cap brot al municipi: mascareta, higiene de mans i distància de seguretat són responsabilitat de tothom. 

Alhora, agraïm la col·laboració i rapidesa dels professionals sanitaris dels centres d'atenció primària de la població, i restem a disposició de l'organització del casal i de la família afectada per a tot el que convingui. 

Coronavirus, il·lustració.
Coronavirus, il·lustració.