Continuen els actes amb motiu de l'Any Millet al Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:17
03/05/2017

Els actes amb motiu de l'Any Millet al Masnou no s'aturaran fins a final d'any. Els propers en tenir lloc són la conferència “Lluís Millet, impulsor del moviment coral com a factor de cohesió social”, el 5 de maig, i el III Festival de Música del Masnou, el dies 6 i 12 de maig.

La conferència serà a càrrec del divulgador musical Pere Andreu Jariod i tindrà lloc el divendres 5, a les 19.30 h a la segona planta de Can Malet. L'acte, organitzat per Òmnium Cultural d'Alella, el Masnou i Teià, clourà amb la interpretació d'una peça a càrrec de la Coral Xabec de Gent del Masnou.

Pel que fa al III Festival de Música del Masnou, arrencarà el dia 6 de maig a les 20 h a l'Església de Sant Pere, amb un concert coral commemoratiu de l'Any Millet que comptarà amb la participació de tres corals: el Cor Femení Actea, el Cor infantil Sant Cugat i el Cor masnoví Scandicus. Durant l'acte, també tindrà lloc el lliurament del premi del II Concurs de composició coral "Música coral al Masnou". D'altra banda, el dia 12 de maig, a les 20 h a la sala Joan Comellas de l'Edifici Centre, hi haurà un recital de cançó sobre "Millet i la seva època", amb Miguel Àngels Dionis al piano i les veus de la soprano Rocío Martínez i el baríton Alex Sanmartí. Per a més informació i reserves, podeu posar-vos en contacte amb el Cor Scandicus ( Tel. 608 637 685 / info@corscandicus.org).

Podeu veure el programa detalladament si cliqueu aquí.