Diumenge esportiu amb activitats de terra i aigua

Última revisió 24-07-2018 17:42
18/06/2018

El darrer cap de setmana ha aplegat diverses activitats esportives al municipi. Destaquen les del diumenge 17 de juny: la cursa popular al llarg del passeig Marítim i les activitats esportives en família, que van incloure la pràctica a l'aigua del surf, el surf de rem i el big SUP.

Pel que fa a la cursa popular, va tenir lloc el diumenge 17 amb més de 550 inscrits, que van córrer o caminar pel passeig Marítim durant 5 quilòmetres. Pablo García (16’ 43”) i l’atleta internacional gallega, Eva Arias (19’ 00”), es van proclamar guanyadors d'aquesta sisena edició de la cursa. A més, en el cas d’Arias, va aconseguir batre el rècord d'aquesta competició masnovina superant els 19’ 48” de Wafaaa Azdaou, l'any 2014. Marc Eslava, amb tres anys d'edat, va ser el participant més jove de la cursa i el més gran va ser Isidre Ferrer, de 83 anys. L'alcalde, Jaume Oliveras; el regidor d'Esports, Quim Fàbregas, i el president de l'entitat organitzadora, Manel Freixa, van donar la sortida i també van entregar els premis als tres millors de categoria masculina i femenina, en una matinal en què van participar esportistes de tots els nivells i en què va predominar un ambient familiar. L'esdeveniment va ser organitzat pel Club Atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou i Club Nàutic del Masnou.

D'altra banda, també el diumenge 17, va finalitzar la programació de les jornades del Mes de les famílies amb una activitat esportiva per gaudir en família en què van participar prop de 150 persones durant els diferents torns en què es va dividir el matí. A la platja del Masnou es van poder practicar els esports nàutics de surf, surf de rem i big SUP. La regidora d'Infància i Joventut, Neus Tallada, va participar en la jornada realitzant una de les sessions de surf de rem.

La programació d'enguany del Mes de les Famílies ha inclòs una desena d'activitats diferents adreçades al públic familiar, dividides en diferents franges d’edat (de 0 a 3 anys, de 2 a 5 i de 4 a 16), xerrades per a pares, mares, tutors legals i docents, activitats lúdiques i esportives per gaudir en família i teatre familiar. En total, han participat més de 500 persones al llarg de les jornades.

Fotografies i vídeo de les activitats:

  • Cursa popular