"Donde habita el olvido", de Daniel Morata, s'inaugura divendres a l'Espai Casinet

Última revisió 07-09-2018 14:18
21/09/2017

Dintre de la programació estable d'arts visuals, l'Espai Casinet acollirà, des del 22 de setembre fins al 15 d’octubre, l’exposició "Donde habita el olvido".

L’exposició, batejada amb el títol del poema "Donde habite el olvido", de Luis Cernuda, mostra un conjunt de pintures de l’artista Daniel Morata, nascut a Barcelona i resident al Masnou. Segons l’artista, les pintures qüestionen, des de la naturalesa de la imatge i del que representen, l’espai ocupat per l’oblit, l’absència del record i la memòria perduda. Alhora, procuren dibuixar de manera molt conceptual un temps i no un lloc, sense tecnicismes ni sofisticacions, per tal d’aconseguir, a tall d’exemple, pintar la paraula absent.

L’autor, que és llicenciat en Belles Arts, ha exposat en sales de Suïssa (Zuric) i d’Alemanya (Berlín, Hamburg o Marburg, entre d’altres), en galeries i museus d’Espanya i Catalunya, i en exposicions individuals i col·lectives, com la Mostra d’Art Contemporani del MMAC de Mollerussa. Morata també ha estat seleccionat en premis de pintura, com el Premi de Pintura de la Fundació Vilacasas, el Torres-García Ciutat de Mataró, l'Honda La Garriga, el Ricard Camí o el Premi de Recerca Pictòrica de Salou.

La inauguració tindrà lloc el divendres 22 de setembre, a les 19.30 h, a l'Espai Casinet.

Per a més informació: full informatiu de la sala d'exposicions.

Pintura Daniel Morata
Pintura Daniel Morata