El bon temps acompanya les activitats del cap de setmana

Última revisió 07-05-2018 10:30
23/04/2018

Àlbum de fotografies del concert d'A Contra Blues

Àlbum de fotografies de la Caminada dels Tres Pobles

Àlbum de fotografies del campionat comarcal de Gimnàstica Rítmica i trobada de Judo

El concert d'A Contra Blues a l'Espai Escènic, la Caminada dels Tres Pobles, el Mercat d'Intercanvi de Primavera d’A4Quarts i el Banc del Temps, el Campionat de Vòlei Platja Vila del Masnou en col·laboració amb DISMA, la competició Final Comarcal de Gimnàstica Rítmica i la Trobada Comarcal de Judo, la Trobada de Ball Country de Country Ocata, el taller d'estampació de flors i plantes sobre tela de Blancdeguix, la Fira de Primavera de l'Agrupament Escolta Foc Nou i l'estrena del curtmetratge El aleteo del colibrí són el reguitzell d'activitats que van tenir lloc el cap de setmana del 21 i 22 d'abril, caracteritzat per l’arribada del bon temps. A més, el municipi va escalfar motors per a la celebració de Sant Jordi, amb activitats per a tots els públics relacionades amb el dia del llibre i la rosa.

A la tretzena edició de la Caminada dels Tres Pobles, que va tenir lloc el diumenge 22 d'abril, hi van participar un total de 856 persones de les tres poblacions organitzadores (504 de les quals eren del Masnou). A la vila, es va donar la sortida a les 9 h, des de la plaça de Ramón y Cajal, i el grup es va trobar a mig camí amb els grups d'Alella i Teià. Els caminants van passar per diferents punts, des dels quals van poder gaudir de tota la riquesa de l'entorn, fins a arribar al CAT-Cella Vinaria, on van esmorzar. En la Caminada, hi van col·laborar entitats de totes tres poblacions, com el Masnou Club Atlètic El Masnou i el Club de Patinatge El Masnou.

Pel que fa a la fase final del Campionat comarcal de Gimnàstica Rítmica, celebrada el dia 21 al Complex Esportiu, va comptar amb la participació  de més de 160 esportistes de diferents clubs de la comarca. A més, a la tarda del mateix dissabte, va tenir lloc una Trobada de Judo, en la qual van participar-hi diferents clubs del Maresme i un total de 110 judoques.