El Centre de Formació de Persones Adultes es prepara per al curs vinent

Última revisió 07-09-2018 14:17
09/06/2017

Ja està en marxa el procés de preinscripció i matrícula per als ensenyaments que ofereix el Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou (CFPAM). L'oferta inclou una desena de cursos i tallers, des del taller d'alfabetització fins al curs de formació per a les proves d'accés als cicles formatius de grau superior. També es pot fer el curs per preparar l'accés al cicles formatius de grau mitjà, així com el que et permet obtenir el Títol de l’ESO (GES). El 19 de juny s’obre el procés de preinscripció, que finalitzarà el dia 27.

A més a més, el CFPAM ofereix tallers d'acolliment lingüístic en català i castellà, d’anglès inicial (1 i 2), de pràctica de la llengua anglesa i d'informàtica inicial. També es fan altres tallers d'informàtica per familiaritzar-se amb el mòbil i Internet, amb els processadors de textos, o ja en un nivell una mica més avançat, conèixer programes de tractament de la imatge i del so, i de presentació de continguts.

Sessió informativa

Dimarts 13 de juny, a les 19 h a Els Vienesos hi ha la sessió informativa sobre el procés de preinscripció i matrícula i de l’oferta formativa.


CURS 2017-2018

Oferta formativa

Sol·licitud de preinscripció

Calendari de preinscripció i matrícula

Criteris d'admissió i documentació que cal aportar

Ordenança (preu públic)

Horari d'atenció i informació sobre els ensenyaments 2017-2018

Requisits accés

Més informació:

CFPAM

Carrer de Segarra, 12 (Edifici Els Vienesos)

Telèfon 93 557 1880

Horari: de dilluns a divendres de 15 a 21 hores.

Adreça electrònica: cfam@elmasnou.cat