El concurs fotogràfic #EstiualMasnou2018 ja té guanyador

Última revisió 21-09-2018 13:09
21/09/2018

El jurat ha escollit com a guanyador del concurs #EstiualMasnou2018 a Diego Lugo (@diego-lugo79) entre els 45 participants i més de 150 publicacions que s’hi han presentat. El premi per al guanyador és un àpat per a dues persones al restaurant del Masnou Tresmacarrons.

Aquest estiu, l'Ajuntament ha organitzat el segon concurs fotogràfic a la xarxa social Instagram. Els participants havien d'escollir una imatge representativa de les vacances i l’estiu al poble, fer-ne la fotografia i penjar-la a la xarxa social amb l'etiqueta #EstiualMasnou2018. 

Durant la durada del concurs, del 30 de juliol al 14 de setembre, s’han seleccionat un total de 21 fotografies que s’han triat entre les tres fotografies setmanals més populars, aquelles que han obtingut més m’agrada en el perfil d’Instagram del seu autor.

Els  jurat ha estat format per un representat de la regidoria de Turisme i un del departament de Comunicació, per part de l’Ajuntament, i per dos fotògrafs professionals experts en fotografia del municipi. Han puntuat les fotografies finalistes seguint les categories establertes a les bases del concurs: representativitat del municipi, originalitat, estètica i qualitat tècnica. El resultat ha estat un empat a 60 punts de les fotografies de @diego-lugo79 i @luisweeto.

Un concurs renyit fins a l’últim moment doncs, a continuació, el jurat ha triat individualment entre les dues fotografies la seva preferida, resultant un empat de nou. Per últim, s’ha pres la decisió de seleccionar la guanyadora en base al major nombre de "m'agrada" obtinguts a la xarxa social, essent el guanyador @diego-lugo79, amb 156 m’agrada davant dels 95 del finalista @luisweeto (nombre de m’agrada a data de la selecció de cada fotografia com a finalista).

El jurat ha fet constar l’agraïment general a les persones que han participat en la present convocatòria.

 

Fotografia guanyadora (Autor: @diego-lugo79)
Fotografia guanyadora (Autor: @diego-lugo79)