El conveni de col·laboració amb la Fundació Pere Tarrés aporta una nova acció formativa al municipi

Última revisió 07-09-2018 14:18
15/09/2017

Avui, 15 de setembre, l'alcalde, Jaume Oliveras, en representació de l’Ajuntament, ha signat un conveni de col·laboració amb el director de Formació, Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés, Rafael Ruiz de Gauna, per a la realització de diferents accions formatives al Masnou. Respecte de l’any passat, s’amplia l’oferta formativa amb una especialitat: Atenció a l’Alumnat amb Necessitats Educatives Especials (ACNEE) en Centres Educatius, amb la qual un total de quinze persones podran obtenir el certificat de professionalitat, regulat pel Reial decret 625/2013, del 18 de setembre de 2013.

Ambdues parts col·laboren en matèria de formació i inserció laboral dels demandants d'ocupació al municipi des de l’any 2014. D’una banda, l’Ajuntament cedeix de manera gratuïta les aules de formació de l’Edifici Centre, al carrer d’Itàlia, 50, de dilluns a dissabte, perquè s’hi dugui a terme formació ocupacional al Masnou; i de l’altra, la Fundació Pere Tarrés es compromet a realitzar-hi els cursos següents: Activitats Administratives en la relació amb el Client, Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals, Dinamització d'Activitats de Lleure Educatiu Infantil i Juvenil, Direcció i Coordinació d'Activitats de Lleure Educatiu Infantil i Juvenil, Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials, i el curs addicional d’enguany, d’Atenció a l’Alumnat amb Necessitats Educatives Especials (ACNEE) en Centres Educatius. Aquests cursos se sumen als cursos de formació contínua que ja s'estan oferint i a altres programes d’inserció laboral.

Es donarà prioritat a persones en situació d’atur que siguin usuàries del Servei Local d’Ocupació.

A la signatura, també hi ha assistit Sílvia Folch, com a responsable de Promoció Econòmica, regidoria que engloba el Servei Local d’Ocupació.

Signatura amb la Fundació Pere Tarrés
Signatura amb la Fundació Pere Tarrés