El Gran recapte de la Fundació Banc dels Aliments recull més de 33 tones de menjar per a la Sitja al Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:18
05/12/2017

El divendres dia 1 de desembre, l’alcalde, Jaume Oliveras, i el regidor d’Acció Social, Albert Alfaro, van visitar el Centre de Distribució d’Aliments (CDA) La Sitja amb motiu del Gran Recapte d’Aliments 2017 de la Fundació Banc dels Aliments, que va tenir lloc els dies 1 i 2 de desembre.

Al Masnou, el CDA La Sitja i les entitats que el componen han participat per primera vegada en la Gran Recapte aquest 2017 aportant-hi voluntaris i, alhora, coordinant el transport dels productes de les donacions, l’emmagatzematge, etc. Es van recollir més de 33 tones de menjar als diferents supermercats del municipi, que formaran part dels lots d’aliments que es donen a les famílies en situació de vulnerabilitat del Masnou com una prestació més dels serveis socials bàsics municipals.

El divendres a la tarda, el grup d’adolescents del Centre Obert Maricel va col·laborar també en les tasques d’ordenar el magatzem del CDA La Sitja, en el marc del Projecte d’aprenentatge i servei (APS). Aquest projecte integra el servei a la comunitat i el coneixement del seu funcionament, i desenvolupa habilitats socials i valors de convivència i solidaritat. En concret, el primer dia del Gran Recapte d'Aliments, un grup de sis adolescents, conjuntament amb l’educadora referent, es van desplaçar al CDA La Sitja per ajudar a distribuir i ordenar els aliments que anaven arribant conjuntament amb altres voluntaris.

Gran Recapte 2017
Gran Recapte 2017