El juliol s'acomiada amb un cap de setmana de sardanes i esport

Última revisió 03-08-2018 08:46
30/07/2018

Tot i estar a punt d'entrar a l'agost, el darrer cap de setmana de juliol va comptar amb diverses propostes lúdiques al municipi. D'una banda, el diumenge 29 va tenir lloc el 46è Aplec de la Sardana al Masnou, una activitat que havia estat ajornada el mes de març passat a causa de la pluja. De l'altra, la platja d'Ocata va acollir, el dissabte 28, un torneig solidari de vòlei a benefici de l'entitat DISMA i un de rugbi que va servir per cloure el Circuit de Rugbi Platja Catalunya.
 
A la festa de l'Aplec de la Sardana al Masnou es va poder gaudir de les actuacions de quatre cobles: la Jovenívola de Sabadell, la Marinada, la Punt Cat i la Reus Jove. La trobada, que es va estendre al llarg de tot el dia al pati del Casino, va comptar amb l'exhibició de colles veteranes, al matí; un dinar de germanor, i, a la tarda, s'hi va estrenar una sardana, hi va haver un concurs de colles improvisades, així com rifes i premis per a totes les persones participants. L'activitat va durar fins al vespre i, any rere any, és organitzada per l'Agrupació Sardanista El Masnou.
 
La platja d'Ocata va estar més plena del que és habitual el dissabte 28 de juliol. A més dels banyistes, s'hi van trobar les persones participants en dos torneigs esportius que van tenir lloc a prop del mar. L'entitat masnovina DISMA va celebrar el seu torneig solidari de vòlei platja anual, que va aplegar jugadors de les categories masculina, femenina i mixta. Aquesta iniciativa benèfica i lúdica té per objectiu recollir diners a través de les inscripcions per a aquesta entitat sense ànim de lucre, formada per voluntaris que treballen pel benestar i la integració de persones amb disminució psíquica. També, el Club de Rugbi Alella va ser a la platja per celebrar la 25a edició del seu torneig de rugbi platja, una trobada que va finalitzar amb un sopar de celebració amb motiu de la cloenda del Circuit de Rugbi Platja Catalunya.

 

 

Moment del torneig de vòlei a benefici de DISMA
Moment del torneig de vòlei a benefici de DISMA