El Masnou estrena web municipal

Última revisió 03-08-2018 09:28
26/07/2018

L’Ajuntament del Masnou estrena un nou web municipal. S’ha obert avui, 26 de juliol, si bé estarà en període de proves fins al setembre.

Un dels motius del canvi és comptar amb un web accessible i responsiu. És a dir, que el format dels continguts s’adapti a les característiques de qualsevol pantalla o dispositiu d’accés. S’ha considerat també com a prioritari el fet que el web sigui accessible per a tothom. A banda, el nou web compta amb un disseny més actual, guanya en dinamisme i té una presentació més visual, més intuïtiva i amigable. Alhora, s’ha reordenat la distribució dels continguts, d'acord amb un menú estructurat a partir de sis categories principals, totes destacades a la pàgina d’inici.

Un altre dels objectius és facilitar i potenciar la participació ciutadana i el compliment dels canvis normatius, com ara els relacionats amb la transparència i la protecció de dades personals. El nou web també facilita la visibilitat dels perfils de l’Ajuntament a les xarxes socials, tenint en compte el pes que han adquirit aquestes plataformes en la interacció entre la ciutadania i la institució.

El projecte de creació del nou web ha comptat des de l’inici amb el suport de la Diputació de Barcelona, que va concedir aquesta col·laboració el 2015. Des d’aleshores, els equips tècnics d'aquestes dues administracions han estat treballant per dur a terme aquest procés, que culmina ara amb l’obertura del nou web.

Impressió de pantalla del nou web municipal del Masnou.
Impressió de pantalla del nou web municipal del Masnou.