El Masnou present a la celebració del Dia de les Esquadres

Última revisió 07-09-2018 14:17
02/05/2017

Divendres, 28 d'abril, l'alcalde, Jaume Oliveras, acompanyat per la regidora de Seguretat Ciutadana, Sílvia Folch, d'altres regidors de l'Equip de Govern, i l'inspector de la Policia Local del Masnou, van assistir al dia de les Esquadres de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) de Premià de Mar per reconèixer les actuacions meritòries dels membres d’aquest Cos de Mossos d'Esquadra.

Durant l'acte de reconeixement als agents que vetllen per la seguretat, que va tenir lloc a Cabrils, els comandaments de l'ABP de Premià de Mar van parlar de les prioritats d'enguany, entre les que es trobava l'augment de les mesures contra els robatoris a les llars, conscients de la preocupació que suposa entre part de la població l'augment de casos de robatoris a les zones d'interior que comprèn la demarcació. L'ABP de Premià de Mar engloba els municipis d'Alella, Cabrils, el Masnou, Montgat, Premià de Dalt, Premià de Mar, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Enguany també va assistir-hi, en representació de la Casa Benèfica, el seu director, Antoni Coll. Els Mossos i la residència d'atenció a gent gran i persones dependents havien estat en contacte recentment en haver recuperat, gràcies a un usuari del centre, fotografies de la primera comissaria de Mossos d'Esquadra de la zona, ubicada a Pineda. Properament, es preveu fer una entrega oficial de les còpies d'aquests documents tant al cos policial com a l'Arxiu municipal.

L'alcalde amb un dels comandaments de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) de Premià de Mar
L'alcalde amb un dels comandaments de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) de Premià de Mar