El nou pavelló ja té les portes obertes

Última revisió 02-04-2019 09:24
01/04/2019

Coincidint amb la posada en marxa de l’equipament, dissabte, 30 de març, el nou pavelló esportiu del Masnou es va omplir de masnovins i masnovines encuriosits per  conèixer de prop el nou edifici, situat al carrer de Roger de Llúria, molt a tocar del, fins ara, únic pavelló esportiu al municipi. A més de descobrir les noves instal·lacions, les nombroses persones assistents van poder gaudir de les exhibicions del Club de Patinatge i del de Gimnàstica Rítmica. L’alcalde, Jaume Oliveras, acompanyat per alguns dels regidors i regidores del consistori, també era entre el públic assistent.

El nou pavelló esportiu complementa el pavelló veí i compta amb tots els elements necessaris per acollir activitat multiesportiva i esdeveniments esportius. L’espai també dona resposta a les necessitats expressades per les entitats esportives, especialment per les dues que van oferir les actuacions durant la jornada d’obertura. 

L’equipament té més de 2.400 m² construïts, la majoria dels quals (2075,93 m²) corresponen a la planta baixa i, la resta (336,34 m²), a la planta primera planta, on es troben les grades. Es divideix en tres àrees: vestidors, graderia i una pista de 1.215m². De vestidors, n’hi ha vuit: quatre per als i les esportistes, dos per als àrbitres i dos per al personal. La grada, de formigó, té una capacitat aproximada d’unes 300 persones i les grades telescòpiques, de 216.  Per tant, tenen una cabuda total de 516 persones. El nou pavelló també disposa d’un magatzem, una sala de dansa, dos lavabos de pista i una infermeria. La nau, àmplia i diàfana, és accessible per a persones amb mobilitat reduïda i té entrada de llum natural.

Aquest nou equipament passa a formar part del Complex Esportiu, amb una recepció unificada dels tres equipaments esportius (els dos pavellons i la piscina). Una nova construcció connecta la nova nau amb les dues que ja existien. És on, entre altres espais, s’ubicarà, en un futur, el bar de l’equipament.

Reurbanització de l’entorn
El nou pavelló forma part d’un projecte integral que ha inclòs la reurbanització del l'entorn. Els carrers de Ciutat de Sant Sebastià i de Roger de Llúria (fins al carrer de Josep de Tarradellas), que són els que duen a l’entrada de l’equipament, s’estan transformant en zona de vianants.