El Ple de Riure arriba carregat d'una gran varietat de propostes artístiques

Última revisió 24-07-2018 17:42
16/07/2018

Del 17 al 21 de juliol arriba la 22a edició del Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure a la vila del Masnou. Amb la platja i les places del poble com a escenaris principals, el festival convida als espectadors a gaudir d’un munt de propostes artístiques de forma gratuïta vora el mar.

El plat fort del festival serà el dissabte 21 a la platja d’Ocata amb l’escenari La Mar de Riure – escenari que mira al mar – amb Tour Bicicleta Estàtica 2018  de Los Toreros Muertos, la mítica banda de la movida madrilenya liderada per Pablo Carbonell, que tornen a demostrar que l'humor és el millor conservant per mantenir l'esperit d'una banda de rock&riures&pop. El mateix dissabte el programa inclou els espectacles  El primer concert Oriol Boixader, de Oriolo i la companyia francesa Cirque Exalté amb Furieuse Tendresse, un espectacle d’acrobàcies intenses i poesia frenètica. A més, a la nit no hi podrà faltar el tradicional piromusical Zoloriscos, de la Companyia del Foc.

Després de voltar per nombrosos festivals i ciutats arreu del món, en el Ple de Riure s’hi podrà veure la companyia internacional finlandesa Race Horse amb Motosikai, una proposta carregada d’humor i infinits trucs acrobàtics amb una simple furgoneta plena de sorpreses.

També, hi haurà Circ a les Golfes, de Los Herrerita, un taller de circ adreçat a totes les edats i que té com a propòsit apropar i descobrir les diferents tècniques circenses. La Banda de Otro, Campi qui Pugui, Los Herrerita i Lolita Corina són les companyies que completen la programació del Ple de Riure.

A més, durant tots els dies del festival, el masnoví Trenatroman deixarà el transport públic uns dies per dinamitzar les places del municipi.

Ple de Riure
Ple de Riure