Adam i Eva de Iago Pericot, assaig en viu aquest diumenge

Última revisió 07-09-2018 14:17
03/05/2017


Aquest diumenge 7 de maig, es podrà visualitzar a l'Espai Escènic un assaig obert al públic de l'espectacle multidisciplinari, dissenyat i dirigit per Iago Pericot, Adam i Eva. Una producció de La Seca Espai Brossa que està previst que s’estreni el proper 17 de maig a la sala Leopoldo Fregoli. Assistiran a l ‘assaig que té lloc al Masnou, l’alcalde, Jaume Oliveras, i el diputat de Cultura, Juanjo Puigcorbé.

L’espectacle proposa fer una reflexió crítica sobre l'estatus quo (social, econòmic, cultural, polític...) i alhora una reflexió sobre l'art, necessari i útil per a l'artista i per a la societat, en tant que exposat i admirat. Es planteja en un sol acte que s'estructura en quatre escenes. L'espai es concreta en una sala d'exposicions d'un museu on s'exposa el quadre Adam i Eva, d'Albrecht Dürer, com a centre d'una instal·lació, complementat amb dues pantalles que projectaran imatges sobre diferents aspectes de la realitat actual que es volen sotmetre a reflexió i crítica.
Adam i Eva, inopinadament, prendran vida i es trobaran primer amb el desconeixement de si mateixos i després amb la incomprensió del món que se'ls ofereix a través de les pantalles. Finalment, un agent inesperat els oferirà la possibilitat d'un món millor.

L’espectacle no està recomanat per a menors de 18 anys. Les entrades es poden comprar anticipadament a la web o directament a la taquilla (una hora abans de l'espectacle). El preu de l’entrada és de 10 euros.

Cartell assaig obert al públic
Cartell assaig obert al públic