Emotiva cloenda del taller de pintura de Carles de la Torre

Última revisió 26-07-2018 12:33
21/06/2018

La cloenda que, any rere any, celebra l'alumnat dels tallers de pintura que imparteix l'artista masnoví Carles de la Torre va tenir, el dimecres 21 de juny a la tarda, una especial emotivitat en commemorar els vint anys que fa que aquest pintor masnoví es dedica a ensenyar els infants. Només aquest curs, hi han passat prop de cinc-cents escolars de tercer i quart de primària dels centres educatius del Masnou.

L'acte de cloenda va comptar amb la presència de l'alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Cultura, Joventut i Infància, Neus Tallada, que van homenatjar l'artista per la seva dedicació i passió al llarg d'aquests vint anys de taller per a infants. Acompanyat per alumnes i mestres de diferents centres d'educació primària del municipi i les seves famílies, l'homenatjat va confirmar la seva voluntat de continuar impartint el taller a les escoles de primària del Masnou, ensenyant els petits la tècnica de l'aquarel·la i gaudint de l'intercanvi generacional d'experiències.

Durant la trobada també es va exposar una petita mostra de quadres de Carles de la Torre i dels dibuixos que ha estat treballant amb els infants al llarg d'aquests anys. Tal com manava la tradició, també es va sortejar un quadre de l'artista entre els infants assistents a l'acte. L'afortunat va ser un alumne de tercer curs de l'escola Marinada.