En marxa diverses actuacions de manteniment i millora a diferents punts de la vila

Última revisió 24-07-2018 19:36
13/07/2018

Reparació a la vorera del carrer Barcelona per eliminar una depressió que formava bassals.

L’Ajuntament està enllestint o ha finalitzat recentment diverses actuacions de manteniment i millora de la via pública repartides per diferents indrets del Masnou. Les més rellevants s’han dut a terme a diverses voreres.

Per exemple, els operaris estan treballant actualment en un tram d’uns 10 metres de longitud a la vorera del carrer de Barcelona, davant la plaça del Mercat Vell. L’objectiu és eliminar la depressió que hi havia i que provocava que s’hi formés un bassal cada cop que plovia o s’hi tirava aigua per netejar. Quan s’acabi l’obra, tindrà el desnivell adequat perquè l’aigua flueixi cap a la calçada de l’N-II i el clavegueram.

Una altra vorera on s’ha actuat recentment està situada a l’avinguda de Joan XXIII, davant la cantonada amb el carrer d’Almeria. Allà s’hi ha eliminat la depressió que tenia la vorera per ubicar-hi contenidors d’escombraries, que s’han tret. A la pràctica s’ha ampliat la superfície per a l’ús de vianants, ja que s’ha reomplert la depressió que hi havia i s’ha pavimentat amb els mateixos panots que la resta de la vorera, quedant anivellada en una plataforma única. S’han fet altres reparacions de voreres als carrers d’Amadeu Vives, de les Germanes Escandó i Valls i de la Mare de Déu del Pilar. També s’ha reparat el parterre situat al passeig de Prat de la Riba, just davant la façana principal de l’Ajuntament.

Al carrer de la Mare de Déu de Núria (també conegut com a Torrent de l’Ase) es repara el ressalt que està situat entre els carrers de Mestres Vilà i Sant Felip. Aquest element de seguretat viària, que eleva la calçada per obligar els vehicles a reduir la velocitat, tenia deteriorat el formigó i els panots de la plataforma superior. Per últim, s’ha revisat, reomplert i tapat un forat que havia aparegut a l’escocell d’un arbre situat al carrer del Parlament de Catalunya. La raó principal d’aquesta actuació era preventiva, per conèixer la grandària real de la cavitat i assegurar que no acabés provocant un sot a la calçada o la vorera adjacents.

Vorera ampliada a l'av. Joan XXIII després d'eliminar l'espai on hi havia els contenidors.Vorera a l'av. Joan XXIII abans que s'eliminés l'espai on hi havia els contenidors.