En marxa la creació i reforma de les cuines de les escoles Ocata i Marinada

Última revisió 03-08-2018 09:30
24/07/2018

L’Ajuntament ha iniciat aquests dies els treballs per crear una cuina nova a l’Escola Ocata, centre que fins ara només tenia una instal·lació rudimentària, i reformar i ampliar la de l’Escola Marinada. Es preveu que les obres estiguin enllestides en sis setmanes, de manera que els treballs no han d’afectar l’activitat lectiva i ambdós centres començarien el curs amb les cuines noves en funcionament.

La inversió que l’Ajuntament duu a terme per crear la nova cuina a l’Escola Ocata està xifrada en 95.874 euros. Els treballs inclouen l’adequació d’espais actuals del centre perquè puguin acollir les noves instal·lacions. S’inclou, per tant, la transformació d’espais, enderrocant alguns envans. En total, a l’Escola Ocata s’actua en una superfície d’uns 240 metres quadrats. A l’Escola Marinada, la reforma i l'ampliació de la cuina preexistent compta amb un pressupost de 53.037,47 euros. En aquest centre s’actua sobre una superfície d’uns 46 metres quadrats. En tots dos casos la inversió inclou l’equipament i el mobiliari necessaris i que marca la normativa en cuines escolars.

L’alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora d’Ensenyament, Sílvia Folch, han acudit aquest matí als dos centres educatius acompanyats de personal tècnic amb l’objectiu de fer la visita d’obra i comprovar la posada en marxa dels treballs.

Escola Marinada
Escola Marinada