En marxa la urbanització del darrer tram del Torrent Vallmora i la construcció de la zona d'esbarjo infantil i juvenil del parc

Última revisió 07-09-2018 14:18
10/01/2018

L'inici de l'any ha coincidit amb el començament de les obres corresponents a la segona fase del parc de Vallmora. Aquesta nova intervenció suposarà una ampliació de la zona urbanitzada de més de 5.500 metres quadrats, on es crearà un gran parc d'esbarjo infantil i juvenil, amb jocs per a totes les franges d'edat, com grans tobogans i tirolina, entre d'altres. També s'ampliarà l'enjardinament amb arbustos als talussos i es plantaran arbres a totes les plataformes, en consonància amb la part executada en la fase anterior. Més endavant, es preveu la construcció d'una gran zona d'ombra, que inclourà una guingueta. Les obres tenen un termini previst de sis mesos i la intenció de l'Equip de Govern és poder inaugurar aquesta nova zona d'esbarjo abans de la propera edició de la Festa Major del municipi.

L'alcalde, Jaume Oliveras, i el regidor d'Urbanisme i Obres, Ricard Plana, van visitar les obres el primer dia d'execució, el dimarts 9 de gener, així com també les que ja estan en marxa per urbanitzar el darrer tram del Torrent Vallmora, el carrer que serveix d'accés al parc. En acabar, van pujar fins a dalt del parc per informar-se de les possibilitats a l'entorn de la futura reordenació dels horts urbans d'aquella zona, una actuació prevista en la tercera fase.

El parc de Vallmora es va inaugurar fa poc menys d'un any, en finalitzar la primera fase, que inclou un sistema de recorreguts per a vianants que serveixen de suport per al passeig, l'esbarjo i la pràctica esportiva, a més d'una gran plataforma amb unes grades construïdes amb elements naturals.