Entregat el premi al guanyador del concurs fotogràfic #RaconsdelMasnou

Última revisió 07-09-2018 14:18
18/09/2017

El divendres 15 de setembre, a la tarda, la regidora de Turisme, Neus Tallada, va entregar el premi al guanyador de la primera edició de #RaconsdelMasnou, un concurs fotogràfic a la xarxa social Instagram. L'usuari @miguelcortes va rebre com a premi un àpat per a dues persones al restaurant masnoví Tresmacarrons. Dos dels membres del jurat, els fotògrafs Marta Albertí i Eduard Gisbert, també van ser presents a l'acte, que es va celebrar a la Casa de Cultura.

Aquest estiu, l'Ajuntament ha organitzat el primer concurs fotogràfic a la xarxa social Instagram. Els participants havien d'escollir un racó del poble, fer-ne una fotografia i penjar-la en aquesta xarxa social amb l'etiqueta #RaconsdelMasnou. Els finalistes de cada setmana van ser triats per vot popular i un jurat va escollir el guanyador d'aquesta primera edició.

El concurs ha tingut una bona acollida, amb molts participants i més de 200 publicacions de tots els racons del Masnou. En aquesta edició, hi ha col·laborat Ocata Fums com a patrocinador.