Es presenta el primer llibre d'assaig que abraça la història contemporània del Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:17
01/04/2017

El primer assaig que abraça la història contemporània del Masnou des del naixement del poble com a entitat municipal independent, l'any 1812, fins a la celebració de les primeres eleccions municipals democràtiques de 1979, ja és una realitat. Dijous 20 d'abril, a les 19.30 h, a la sala Joan Comellas (Edifici Centre), tindrà lloc la presentació del llibre Història contemporània del Masnou, a càrrec de la seva autora, la historiadora Rosa Toran. Tot seguit, un breu concert de la pianista Ester Lecha tancarà l'acte amb peces d'autors catalans i contemporanis.

La publicació de 900 pàgines, que ha comportat més d'una dècada de recerca per part de la seva autora, s'acompanya de fotografies del municipi, plànols, segells i altres objectes històrics, així com d'un interessant índex alfabètic sobre personatges, carrers, llocs, institucions i serveis del municipi.

La monografia ha comptat amb el suport de la Fundació Noguera i la Diputació de Barcelona i es podrà adquirir el dia de la presentació o bé, posteriorment, a les llibreries del municipi. El preu és de 30 euros.