Es reprenen les obres de construcció del nou pavelló esportiu i la reforma de l'actual

Última revisió 24-07-2018 17:42
20/06/2018

Dimarts, 19 de juny, va tenir lloc l’acte de replanteig de les obres del futur pavelló esportiu i la reforma de l'actual, una trobada de caràcter tècnic que va servir per iniciar les obres de construcció del nou equipament, que tindran un termini d’execució de màxim nou mesos. L’alcalde, Jaume Oliveras; el regidor d’Urbanisme i Obres, Ricard Plana, i el regidor d’Esports, Quim Fàbregas, van ser presents a l’acte de signatura, en què també va assistir Artur Pascual, el president del Club de Patinatge, una de les entitats que farà ús de les instal·lacions per a la tecnificació esportiva.

Les obres de construcció del nou pavelló donaran com a resultat un nou edifici que acollirà una pista, uns vestidors i una zona de graderia. A més, el bar tindrà una nova ubicació que permetrà donar servei als tres equipaments que conformen el Complex (el pavelló actual, el nou, i la piscina).

La intervenció serà a càrrec de Voracys, SL, la segona empresa adjudicatària després que l’empresa responsable de les obres inicialment sol·licités suspendre-les. El pressupost d’execució de l’obra, que inclou la modificació del projecte d'execució de les d’obres ordinàries relatives a la construcció d’un pavelló esportiu municipal i la reforma del pavelló actual, és d’1.334.835 euros, IVA inclòs. El projecte va ser aprovat, definitivament, a la Junta de Govern Local del 14 de juny, després de desestimar les al·legacions presentades pel grup municipal demòcrata PDeCAT-Unió, de conformitat amb els informes tècnics i jurídics.

Altres intervencions que es duran a terme amb projectes paral·lels a aquesta obra seran la reubicació de la Regidoria d’Esports, cosa que facilitarà espai a les futures sales polivalents d’activitats dirigides; els recorreguts per accedir a tots tres equipaments; les modificacions dels vestidors actuals de piscina, que es reduiran de vuit a sis per fer-los tots més grans i amb dutxes; i el canvi del paviment del pavelló actual per posar-hi parquet gràcies al conveni de col·laboració amb la Ricky Rubio Foundation.

A més, les modificacions del projecte d’execució de l’obra del nou pavelló inclouen un espai de vianants destinat a la millora dels accessos al Complex Esportiu, que tindrà un accés directe a una terrassa superior que connectarà amb les grades del nou pavelló i el parc de Vallmora.