Es talla entre dimecres i divendres el pont de l'avinguda de Kennedy que creua l'autopista C-32

Última revisió 24-07-2018 17:42
19/06/2018

El pont de l’avinguda del President Kennedy que creua l’autopista del Maresme (C-32) restarà tallat per obres de manteniment i millora entre les 20 h del dimecres 20 i les 18 h del divendres 22 de juny, segons la programació facilitada per l’empresa que executa els treballs.

L’avinguda de Kennedy –incloent el pont afectat és una de les vies de comunicació més transitada entre els municipis de Teià i el Masnou. Com a itinerari alternatiu, es recomana utilitzar el passeig de la Riera, que comunica l'N-II amb Teià sense haver de travessar el centre del Masnou. L’enllaç entre el passeig de la Riera i l'N-II està situat al sector de grans superfícies comercials Voramar. Des del nucli urbà de Teià es pot accedir fàcilment al passeig de la Riera (el Masnou) a través dels passejos de la Plana i Massarosa (ambdós a Teià).

El tall a l’avinguda de Kennedy serà efectiu al costat masnoví des de la seva intersecció amb el carrer d'Artesa de Segre. A la banda de Teià, des de la rotonda que dona accés al passeig de la Plana. El tall de circulació quedarà indicat a la zona amb senyalització provisional.

Consulteu aquí sota l'indret exacte (Google Maps):