Èxit de la V Jornada d'Entitats

Última revisió 07-09-2018 14:18
10/10/2017

ARXIUS/Acciocivica/2017/IMGL6733_1024.jpg

El diumenge dia 8 d’octubre, més de trenta entitats es van donar cita al Masnou en la V Jornada d'Entitats, que es va celebrar a la plaça de la Llibertat i als carrers del voltant, de 10 a 14 h. La trobada va permetre que les associacions i altres col·lectius de la vila mostressin la seva tasca a la ciutadania, i, alhora, que la xarxa associativa del municipi s’enfortís. L’alcalde, Jaume Oliveras, acompanyat de la regidora d'Acció Cívica, Sílvia Folch, i la primera tinenta d’alcalde, Noemí Condeminas, van ser-hi presents, i van agrair a totes les entitats la seva participació.

Per posar de manifest el benefici de l'associacionisme, durant tot el diumenge al matí es van dur a terme tot un seguit d'exhibicions i mostres del que fan les entitats durant l’any, en les quals va poder participar tothom. Els visitants a les carpes de les entitats van poder gaudir i participar d’activitats tan diverses com: ball country (amb l’Associació Cultural Luz del Alba i l’Associació Quatre Quarts), xerrades informatives (amb "Helping Cancer"), activitat amb un vehicle de Protecció Civil, cant coral (amb Cor Scandicus), o, fins i tot, una performance (amb La Teatral), entre d’altres.

V Jornada Entitats 2Els representants municipals assistents, en col·laboració amb l’àrea de Salut Pública, van aprofitar l’avinentesa per animar les entitats a participar en la campanya “Entitats: font de salut”, que es posarà en marxa en breu.

La Jornada va acabar amb una arrossada de germanor per a les entitats assistents.

V Jornada Entitats 1
V Jornada Entitats 1