Finalitza la celebració d'un Carnaval multitudinari

Última revisió 07-09-2018 14:18
15/02/2018

La celebració del Carnaval al Masnou va cloure ahir, 14 de març, dia de Dimecres de Cendra, amb una sardinada popular i la crema simbòlica del rei Carnestoltes a la plaça de Ramón y Cajal, on es va escenificar el dol i el malestar per la finalització dels dies de festa que ha suposat el regnat de l'estrambòtic monarca a la vila. L'acte va ser organitzat per l'Ajuntament (Centre Obert Maricel), amb la col·laboració del Centre Cultural Luz del Alba i l'Associació de Veïns i Veïnes del Masnou Alt.

El Masnou ha viscut un cap de setmana de Carnaval ple de festes després que el rei Carnestoltes imposés el seu mandat el 8 de febrer, dia de Dijous Gras. El rei Carnestoltes va passar per la sala de plens per informar l'alcalde, Jaume Oliveras, de la seva voluntat d'imposar la festa i el disbarat. Tot i que el taller de danses i la xocolatada del dia 8 van haver de ser anul·lats a causa de la pluja, la festa no es va aturar i els actes van seguir l’endemà, divendres, amb el Carnaval infantil, una desfilada pel Masnou Alt, un concurs de disfresses i una xocolatada a Els Vienesos que va organitzar l’Ajuntament amb el Centre Cultural Luz del Alba i l’Associació de Veïns i Veïnes del Masnou Alt.

El dissabte es va dur a terme la Rua diabòlica, que va portar pels carrers de la vila les bruixes de la Colla de Diables. El diumenge al matí, el temps va donar una treva i es va poder fer amb normalitat la rua popular, en què van participar més de 600 persones. El recorregut va finalitzar als jardins dels Països Catalans, amb l'actuació infantil Folkids, de Pep López, i el lliurament d’obsequis del concurs de disfresses, on van participar 357 persones.

Podeu veure l'àlbum de fotos del Carnaval 2018 clicant aquí.

Guanyadors del concurs de disfresses

  • A la millor comparsa: La tribu dels dolços
  • A la comparsa més original: Fora d'òrbita
  • A la millor disfressa individual o minigrup: La família Camp Popeye
  • A la disfressa o minigrup més original: Las palomitas y el palomitero

enterrament sardina 2018
enterrament sardina 2018