Finalitza la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de garantia juvenil a Catalunya

Última revisió 24-07-2018 17:42
30/05/2018

L'Ajuntament del Masnou, juntament amb sis ajuntaments del Maresme i el Consell Comarcal, va oferir la contractació a joves d'entre 18 i 29 anys que estiguessin inscrits en el Programa de garantia juvenil. En concret, la plaça que s'oferia al Masnou requeria els estudis de grau de Disseny Gràfic. El contracte de treball en pràctiques ha estat de sis mesos a jornada completa i ha finalitzat el 29 de maig.

Aquestes contractacions s’han dut a terme amb el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, i el cofinançament del Fons Social Europeu des de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

El Programa de garantia juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil. Garanteix oportunitats per als joves i ofereix ajuts a les empreses basant-se en programes de formació, orientació, emprenedoria i inserció al mercat laboral mitjançant bonificacions a empreses i contractes en pràctiques.

El Servei d'Ocupació de Catalunya ha facilitat a les entitats i les administracions públiques la possibilitat de contractar joves en pràctiques, amb estudis de cicles formatius o grau universitari, per tal de facilitar-los una experiència laboral i ajudar-los a millorar la seva ocupabilitat.