Finalitza la prova pilot de "L'ull viu"

Última revisió 21-06-2019 13:18
21/06/2019

La prova pilot de "L'ull viu" ha finalitzat. Durant sis mesos, aquesta figura, endegada des de l’Ajuntament, ha estat un inspector de via pública virtual a la xarxa social de Facebook. Les seves funcions han consistit en detectar les diverses incidències ocasionades tant en l'àmbit del manteniment com en el de la neteja. Alhora, ha interactuat amb les persones usuàries de la xarxa i n’ha recollit les manifestacions i/o preocupacions dels masnovins i masnovines, donant trasllat d'una manera més àgil a les qüestions plantejades.

Aquesta nova figura ha buscat agilitzar la comunicació entre l’Administració i la ciutadania amb la voluntat d’establir la col·laboració mútua per preservar l'espai públic del Masnou. Després de la bona acollida, l’Ajuntament valorarà donar continuïtat a aquest servei.

A la xarxa social, "L'ull viu" s’ha acomiadat així:

“Benvolguts masnovins i masnovines,

Volia comunicar-vos que la prova pilot que es va engegar fa uns mesos ha arribat a la seva fi, i per tant, el perfil de l'Ull Viu, de moment, deixarà d'estar actiu.

Vull agrair a tots i cadascú de vosaltres l'ajuda que m'heu proporcionat, les aportacions que heu fet i els suggeriments i comentaris que m'heu consultat per tal de millorar la nostra ciutat.

El meu objectiu sempre ha estat agilitzar la comunicació entre l'Administració i la ciutadania i poder establir la col•laboració mútua per tal de preservar el manteniment i la neteja de l'espai públic del Masnou. I penso, sincerament, que entre tots, ho hem aconseguit!

No és un comiat definitiu, i donat la bona resposta es buscaran fórmules futures que permetin tornar a reprendre'l tan aviat com sigui possible.
Per tant, no és un adéu, és un fins aviat!

Moltes gràcies a tothom

Atentament,
L'Ull Viu del Masnou 

PD- Tots els temes que queden pendents a data d'avui han estat traslladats als diferents departaments. Per tant, tot i no obtenir una resposta per part meva a les xarxes, la informació s'ha traslladat i ben aviat aniran solucionant cadascuna de les peticions.”

La prova pilot ha durat 6 mesos
La prova pilot ha durat 6 mesos