Gran ambient en la prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja disputada al Masnou

Última revisió 24-07-2018 17:42
29/05/2018

Vegeu-ne l'àlbum d'imatges

El Club Nàutic el Masnou ha estat aquest cap de setmana el centre del vòlei platja català, en tenir-hi lloc la segona prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour 2018.

Més de 80 parelles van participar en aquesta cita esportiva, celebrada a la platja d’Ocata dissabte i diumenge. El segon dia se'n van disputar les grans finals, amb els jugadors i jugadores que van demostrar més qualitat i competitivitat.

Finalment, Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza es van proclamar la parella femenina campiona. Al seu torn, l’equip format per Nicolás Zanotta i Federico Corbo van ser els campions de la final masculina. Bouza i Zanotta van ser escollits la millor jugadora i el millor jugador, respectivament.

El Masnou ha acollit la segona jornada d’aquest campionat, que es va iniciar a Vilanova i la Geltrú els dies 5 i 6 de maig. Des d’ara i fins a la cloenda del campionat, les properes seus seran Lloret de Mar (9 i 10 de juny), Cunit (7 i 8 de juliol), Mataró (14 i 15 de juliol), Torredembarra (4 i 5 d’agost) i Empuriabrava (25 i 26 d’agost). La final es disputarà a Cambrils, els dies 8 i 9 de setembre.

El cap de setamana de vòlei va comptar amb el suport de Jaume Oliveras, alcalde del Masnou, així com de Joaquim Fàbregas, regidor d’Esports, i Neus Tallada, regidora de Turisme. També van assistir a l’entrega de premis: Franz Eiselt, gerent de Hörmann; Óscar Peral, representant de Bextrm; Iván Costa, tècnic de gerència d'Ecovidrio, i Manel Freixa, president del Club Nàutic el Masnou.

Més informació:

Campionat de Vòlei Platja de Catalunya Vichy Catalan Vòlei Platja Tour