Inaugurada l'exposició “Estupor” de Pepe Jiménez

Última revisió 07-09-2018 14:17
24/04/2017

Vegeu l'àlbum de fotografies de l'acte

L'alcalde, Jaume Oliveras, la regidora de Cultura, Neus Tallada, i l'artista, Pepe Jiménez, van inaugurar el passat divendres a les 19.30 h l'exposició “Estupor”. L'acte va comptar amb la presència de representants del consistori, amics i familiars de l'artista que van omplir la sala de gom a gom. L'exposició es pot visitar fins el 4 de juny a l'Espai Casinet.

La regidora de Cultura, Neus Tallada, va ser l'encarregada d'obrir els parlaments inaugurals. Tot seguit l'alcalde va felicitar a Jiménez per la seva tasca com a creador “ets un bon agitador social”, i va destacar la importància de l'exposició dins una setmana cultural intensa. Per la seva banda, l'artista va convidar als assistents a descobrir què sentien a l'hora d'observar les obres “prefereixo no explicar-les i que les mireu amb perspicàcia i que em critiqueu”, “la crítica serveis per créixer” va afegir. Jiménez va aprofitar per agrair l'ajuda incondicional del seu pare, assistent a l'acte, i del seu amic Jordi Igual, artista conegut amb el sobrenom de “Sacky”. Finalment Jiménez va convidar al públic a entrar a la sala audiovisual per visualitzar el curtmetratge “Estupor” dirigit per ell i produït per Sackytoxic. El film està protagonitzat per Patricia Gil, Gabriela Rosado i Claudia Corzo, per qui l'artista també va tenir paraules d'agraïment. La música del curt a càrrec de Jordi Amela i la producció d'Apuntode Producciones no van deixar indiferent a ningú.

Les obres de l'autor, creades a través de diferents processos de treball com la pintura, la fotografia i la vídeo-creació, estan dotades d'un fort contingut emocional i expressen l'atoniment que diferents situacions actuals provoquen a l'artista.

La propera exposició de l'autor “7 segundos” tindrà lloc a partir del 26 de maig, a la Casa de Cultura.

Moment de la inauguració de l'exposició "
Moment de la inauguració de l'exposició "