Ja es poden fer les inscripcions per a la Cursa de Sant Silvestre

Última revisió 07-09-2018 14:18
13/12/2017

Ja són obertes les inscripcions per participar en la 38a edició de la Cursa de Sant Silvestre del Masnou, la més antiga de Catalunya, que es farà el dia de Sant Esteve, el 26 de desembre, al matí. Com és habitual, el recorregut és de cinc quilòmetres, que transcorren pel Port esportiu i el passeig Marítim. A les 9.15 h, començaran les curses infantils (per a menors nascuts entre els anys 2003 i 2017); a les 9.45 h, la cursa de dones, i a les 10.30 h, la d'homes. Els grups de més de deu participants obtindran un descompte en la inscripció.

Tots els participants rebran obsequi i es premiaran els tres primers classificats de cada categoria, així com el primer corredor que sigui del municipi, el més jove i el més veterà.

La cursa s’adhereix a la campanya "Nassos contra el càncer"

La 38a edició de la Sant Silvestre del Masnou s’uneix a la campanya solidària "Nassos contra el càncer", impulsada per la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) per recaptar fons per dedicar-los a la lluita contra el càncer i promocionar estils de vida saludables. El dia 26, la FECEC serà present a la Sant Silvestre a la zona de recollida de dorsals. La FECEC, junts contra el càncer, anima a tots els participants a col·laborar i lluir la xapa i contribuir a la finalitat solidària.

Com us hi podeu inscriure:

Per Internet, a través del web www.santsilvestredelmasnou.com o www.lasansi.com.

Presencialment, al Complex Esportiu Municipal (carrer de Sant Sebastià, 14).

Més informació a: www.santsilvestredelmasnou.com o elmasnou@lasansi.com

Imatge de la cursa de dones de la Sant Silvestre 2015
Imatge de la cursa de dones de la Sant Silvestre 2015