Ja es pot sol·licitar el carnet de tinença cívica i responsable

Última revisió 07-09-2018 14:18
05/07/2017

Desfilada ADAM 2009Per tal d’adaptar la normativa sobre la tinença d’animals a les millores que l’Ajuntament vol incloure en la convivència de la ciutadania amb els gossos, s’ha elaborat el nou text refós de l’ordenança de tinença d’animals, que incorpora, entre d’altres novetats, el Carnet de tinença cívica i responsable. El carnet, que servirà per a poder portar un gos deslligat en les zones d’esbarjo, ja es pot sol·licitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

A més de les fins a cinc zones d’esbarjo per a gossos que ha previst ampliar el consistori a diferents punts del municipi, es podrà portar el gos deslligat -quan s’estigui en possessió del carnet- a la platja per a gossos. Aquest espai de bany i convivència amb gossos a la platja del Masnou es posarà en marxa en les properes setmanes, durant l’estiu del 2017, un cop s’hagi aprovat l’ordenança, i anirà des de Can Teixidó fins a Montgat. En total, la zona on es podrà accedir amb gossos abasta uns 1.600 m2.

La campanya per promoure el civisme "El Masnou és casa teva" continua sensibilitzant a la ciutadania i, aquest cop, s’adreça a accions relacionades amb la tinença responsable d’animals. S’ha elaborat un tríptic amb informació detallada que trobareu als equipaments municipals i podeu veure si cliqueu aquí.

Documents relacionats:

Sol·licitud

Declaració responsable

Formulari

Mòdul formatiu


Desfilada ADAM 2009
Desfilada ADAM 2009