Ja està disponible la sol·licitud de preinscripció per a ensenyaments de 2n cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria

Última revisió 07-05-2018 10:30
12/04/2018

Dimarts, 10 d'abril, a la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca Joan Coromines, més d'un centenar de famílies van assistir a les dues trobades informatives sobre el procés de preinscripció i matrícula: l'una, adreçada a les famílies que hagin de sol·licitar una plaça de P3 per al proper curs i, l'altra, per a les famílies amb fills i filles que hagin de començar 1r d'ESO. La trobada va comptar amb la presència de la regidora d'Ensenyament, Sílvia Folch.

Al Masnou hi ha cinc centres públics on s'imparteix segon cicle d'educació infantil i primària. També hi ha tres centres concertats amb oferta de segon cicle d'educació infantil, primària i ESO, i dos instituts públics de secundària i ensenyaments postobligatoris.

Per al proper curs 2018-2019, P3 comptarà amb 227 nens i nenes empadronats al municipi i nascuts l'any 2015, i una oferta inicial de 250 places escolars. Actualment hi ha 245 nois i noies cursant 6è de primària al municipi i una oferta inicial de 270 places escolars per a 1r d'ESO.

El període de preinscripció per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria serà del 13 al 24 d'abril. Podeu descarregar el model de sol·licitud de preinscripció aquí. I també podeu recollir-la presencialment a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), al c. de Roger de Flor, 23

Informació general

Calendari