La festa continua aquest cap de setmana amb una nova edició del Fascurt

Última revisió 24-07-2018 19:53
03/07/2018

Del 5 al 7 de juliol, el Festival de Curtmetratges Fascurt a la platja d'Ocata, organitzat per l'Associació AKONGA, assoleix la setzena edició amb novetats. Cal destacar-ne el Fascurt Kids, que oferirà, els dies previs i durant el Festival, dos tallers sobre tècniques de filmació: per als joves de 12 a 15 anys sobre l´stop-motion i, per als infants de 3 a 6 anys, sobre la pixilació.

Una altra de les novetats que portarà aquesta nova edició del Festival és el cinefòrum contra la violència de gènere, en què es projectaran curts relacionats amb aquesta temàtica en col·laboració amb la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, de la qual és membre AKONGA. Serà el dimecres 4 de juliol a les 19 h a Can Malet i s'hi podran veure els curts següents:

  • Libre directo. Bernabé Rico, 13 min
  • 16 semanas. Carlota Coronado, 5 min
  • Memorias del Table Dance. Silvana Lázaro, 12 min (curt participant en la 5a edició del Festival Internacional de Curtmetratges al Raval La Mida no Importa, organitzat per SLOWCUrT)

A més de les seccions habituals de la programació (Ficció, Animació, Undercurt...) , també hi haurà projeccions especials, una taula rodona, i festes amb DJ durant les nits del divendres i dissabte. L'entrega de premis i la projecció del palmarès serà el darrer dia del Festival, a les 23 h. 

Per a més informació sobre la programació, consulteu la pàgina web del Festival: www.fascurt.cat.