La Fira Comercial i Gastronòmica augmenta els estands de comerços i potencia l'oferta gastronòmica

Última revisió 07-05-2018 10:30
26/04/2018

La celebració de la Fira Comercial i Gastronòmica, els dies 4, 5 i 6 de maig, tindrà com a fil conductor l’estreta vinculació del Masnou amb el mar, i més enllà del marc de la celebració —el port esportiu—, oferirà una programació d'activitats específica relacionada amb la cultura marítima. A més, aquesta dinovena edició preveu comptar amb un major nombre d’estands de comerços del municipi i del seu entorn, i, d’altra banda, s’hi potencia d'una manera notable l'oferta gastronòmica. La inauguració de la Fira tindrà lloc el dissabte 5 de maig a les 12 h. L’acte comptarà amb la presència del diputat delegat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut i Bosque.

La consolidació de les activitats que en altres edicions han atret més visitants permetrà que es pugui tornar a gaudir d’un espai destinat als més petits i al públic familiar, exhibicions de ball i desfilades de moda a càrrec de les botigues locals, actuacions musicals nocturnes, i activitats vinculades a l'enoturisme.

La Fira és organitzada des de l'Ajuntament amb la col·laboració de la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme.

Concurs #firatalmasnou

Durant els dies de la Fira es podrà participar a un concurs de fotografia a la xarxa social d'Instagram sota l'etiqueta #firatalmasnou . Vegeu-ne les bases.

Informació relacionada:

Cartell de la Fira

Díptic de la Fira (amb tota la programació)

Fira comercial i gastronòmica
Fira comercial i gastronòmica