La policia local ofereix el servei "Vacances segures" per gestionar de manera àgil qualsevol incident

Última revisió 24-07-2018 17:42
06/07/2018

Els veïns i veïnes del Masnou poden sol·licitar el servei "Vacances segures", que ofereix l'Ajuntament a través de la policia local, quan s'absenten del seu domicili. Les persones que el sol·licitin queden inscrites en un registre de la policia local que permet que puguin posar-s'hi en contacte de manera àgil si es detecten incidents a la llar, com robatoris.

Per donar-se d'alta en aquest servei, cal sol·licitar-lo mitjançant una fitxa que es pot aconseguir en aquest enllaç o bé a les dependències de la policia local i a l'OAC (Roger de Flor, 23). El document només és vàlid si qui el signa compleix els requisits per fer-ho, és a dir, ha de ser persona interessada com a propietari o inquilí o resident, i ha d'estar correctament identificada. Qualsevol altra petició que no compleixi els requisits esmentats no serà admesa.

En el cas dels establiments comercials interessats a disposar d'aquest servei, cal que se n'informin a les instal·lacions de la policia local, ja que hi ha una altra aplicació específica per a comerços que funciona des de fa temps.

Més informació a oac@elmasnou.cat / seguretatciutadana@elmasnou.cat

Consulteu:

Vivenda
Vivenda