La tempesta d'estiu deixa diverses incidències al municipi

Última revisió 10-08-2018 14:15
10/08/2018

La tempesta del dijous, 9 d’agost, a la tarda, va ser benvinguda per refrescar l’ambient i deixar enrere la darrera onada de calor. No obstant, va ser força virulenta i la intensitat d’aigua (prop de 21 litres per metre quadrat en poc temps), les fortes ventades, així com els llamps, van ocasionar diverses incidències a la via pública del municipi. Els serveis municipals estan treballant per tal de reparar tots els desperfectes.

Malgrat que davant la previsió de pluges es van netejar els embornals de la població amb l'objectiu d'eliminar la brutícia, la intensitat de les precipitacions i la quantitat de fulles seques caigudes els darrers dies i durant la pròpia tempesta van fer que molts d’ells quedessin saturats, impedint l’absorció de l’aigua.  

Tots els conjunts semafòrics van quedar inhabilitats, excepte el d'accés al carrer de Capitans Comellas des de la N-II. El carrer de Tomàs Vives amb el de Sant Felip es va haver de tallar al trànsit i, per l’acumulació de l’aigua, tots els passos soterrats van quedar inundats, inclosos els d'accés al port esportiu. A més, van haver-hi inundacions en algunes de les vivendes del carrer d’Adra.

Divendres, 10 d'agost, a les platges del Masnou i Ocata hi oneja la bandera groga. En les platges on oneja la bandera groga es demana precaució en el bany.

Els serveis municipals estan treballant per tal de reparar tots els desperfectes.
Els serveis municipals estan treballant per tal de reparar tots els desperfectes.